Verhuur

Iets te vieren? Bij Café de Bult bent u aan het juiste adres!

Zaalverhuur Amsterdam Noord

Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.

Catering

Naast verschillende mogelijkheden voor lunch en hapjes, hebt u bij ons ook de keuze uit diverse buffetten. Liever een uitgeserveerd diner of maatwerk in het thema van uw evenement? Dat kan ook. Geef uw wensen aan ons door en wij maken voor u een passend voorstel.

Techniek

Onze zaal is uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd feest. U kunt gebruik maken van (gratis) wifi, beamer met groot scherm en een muziekcomputer inclusief professionele geluidinstallatie en videoapparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw feest op onvergetelijke wijze kunnen neerzetten.

Locatie

Café de Bult is goed bereikbaar en heeft ruimte (gratis) parkeermogelijkheden voor de deur. Bussen en taxistandplaats op loopafstand en er zijn goede verbindingen vanaf station Amsterdam Centraal (veerpont). Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Wilt u meer informatie over onze zaalverhuur in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of via 020-6371008.

All inclusive arrangement

Bij een all-inclusive arrangement is het eten én drinken all-inclusive! Dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo gemakkelijk!

Feestavond all inclusive € 32,50 p.p.

  • 5 uur zaalhuur in de avond, van 20.00 uur tot 01.00 uur
  • Bediening in de zaal
  • Onbeperkt warme hapjes
  • 5 uur onbeperkt drankjes (binnen + buitenlands gedestilleerd)
  • Nootjes en zoutjes op tafel
  • Muziek verzorgen wij voor u

Wilt u meer weten over dit arrangement of reserveren? Neem dan contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.