Over

Over ons café, meer weten? Neem dan contact op!

Over Café de Bult

Ons Grand Café is gelegen in het hart van Amsterdam Noord aan het gezellige Mosveld. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van een stukje Amsterdamse gezelligheid. Vanuit onze keuken serveren wij diverse gerechten voor zowel de lunch, bij de borrel of zelfs complete buffetten die we naar wens serveren tijdens onze zaalverhuur. We werken aan een nieuwe menukaart, deze staat binnenkort online.

Bekijk hier onze oude menukaart.

Activiteiten

Wij van Café de Bult houden van een feestje op z’n tijd. We staan bekend om onze drukbezochte Amsterdamse avonden met live muziek die we regelmatig organiseren. Daarnaast vinden er ook andere activiteiten plaats, zoals klaverjassen of het bekijken van een voetbalwedstrijd op groot scherm. Houdt voor activiteiten onze Facebookpagina in de gaten.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, bruiloft, receptie of zelfs een bedrijfsfeest organiseren op een mooie locatie in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Café de Bult aan het juiste adres! Wij verzorgen uw feest (eventueel) compleet met (live) muziek, catering (buffet) en aankleding. Tevens hebben wij een groot (gratis) parkeerterrein voor de deur. Lees meer over onze zaalverhuur.

Reacties zijn gesloten.